Ганна Мірошніченко про подорож Україною

Ганна Мірошніченко про подорож Україною завдяки Регіональній акції Salve Finance.

«Дякуючи СБС САЛВЕ - а саме: участь в Міжнародних, Регіональних та Локальних Акціях, ми, офіс Магдалинівка отримали надзвичайну можливість знайомства з Україною.

Саме так, знайомства. Адже всі ми знаємо, 80% людей не виїжджають за територію своєї області.
За 9 років партнерства в Салве Файненс, я відпочивала в 14 країнах Світу, а поїхати по Україні все часу не вистачає...

Підведено підсумки, бажана перемога в Акції, отримали кошти, яких вистачило повністю з комфортом подорожувати 5 днів (4 ночі) і шість щасливих переможців відправилися по маршруту: Умань (Софіївський парк), Бакота (місце сили, Скальський монастир), Кам'янецька ГЕС, неймовірна краса неосяжної кількості води та водночас історія знищення міста Бакота та ще 26 сіл, щоб утворилось це водосховище, неосяжні простори лісів і полів, які саме в яскравих різного відтінку зелених забарвленнях... Вечірня Вінниця, неймовірної краси співочі кольорові фонтани з ефектом 3D і здається ті фонтани, які ми бачили в березні в Дубаї, програли перед красою Українських. Нічна Вінниця, у нас був гарний екскурсовод, пан Василь, дякую. Далі Кам'янець-Подільський, історичний, красивий, різний. Нам пощастило з екскурсоводами, Настя закохана у своє місто і нам передала свою любов. Від парку Закоханих з чудовою історією, лебедями, оленями, до пішохідної прогулянки через 200 річний міст над каньйоном до Фортеці, з дивовижною історією, скільки разів місто піддавалось захвату татарами, поляками, росіянами та знову і знову відбудовувалось, і зараз нова його частина надто красива, більше схожа на маленьку Прагу. Місто Хотин з історичними митними воротами, Фортеця, яка зараз відбудовується за програмою Президента і це радує, значить історія буде продовжуватись.

Далі був рукотворний Джунгарський водоспад, неймовірної краси, і подорож безкрайніми степами, полями, лісами, селами, прямуємо до Меджибожу.

І знову неймовірна історія кохання, фортеця 1614 року з музеями, оглядовим майданчиком на рівні 34 метрів звідки видно все навкруги, на території музей Холокосту, який створив Ющенко і знову реставрація за програмою Президента, на оглядовій Барні відтворюючи кожну лінію, символ Меджибожу.

Ніч в готелі, де кожна кімната стилізована під рицарські обряди, смачна вечеря і підбивання підсумків нашої подорожі.
Нам дуже пощастило з водієм, Юрій Косяк, який був з нами в унісон і ми заїжджали та зупинялись там де хотіли, а багато і він підказував. А зараз він наш Партнер і клієнт

Що хочеться додати, ми правда не знаємо нашу країну, у нас не вистачає часу, грошей і т.д. Дякуючи Салве, ми відкриваємо для СЕБЕ нові місця, міста, країни, горизонти. Наша Команда, якось більше схильна до пізнання тієї країни де ми живемо, ми планували цю подорож разом з Таньою Омельницькою , Світла їй пам'ять.

Ми розпочали й далі будемо продовжувати. Я впевнена, Команда в яку я вірю і дуже люблю, далі буде вигравати, щоб подорожувати.

Я дякую за можливості. Раджу, любіть ту землю де ви народились і вона віддячить вам сторицею».

Ганна Мірошніченко
Регіональний директор
Salve Finance Ukraine





 

Задати питання