Партнерство перевірене часом

Важливим в роботі компанії Salve Finance є робота зі страховими компаніями. Salve Finance співпрацює з компаніями АEGON і ТАС вже більше 8-ми років. Це компанії зі світовим ім'ям, мають високий рівень довіри клієнтів, займають перші позиції на страховому ринку.Salve Finance веде співпрацю тільки з надійними партнерами.

Компанія ТАС - одна з провідних, авторитетних компаній на ринку страхування України. Своїм споживачам пропонує понад 80 страхових продуктів з різних видів страхування. Також для якісного обслуговуванні клієнтів впроваджуються нові, спеціально розроблені IT-технології.

                                                                    

Компанія AEGON ─ одна з провідних страхових компаній в світі, головний офіс знаходиться в Гаазі, Нідерланди. Щороку співробітники компанії обслуговують мільйони клієнтів по всьому світу. Статутний капітал компанії перевищує встановлений  рівень Національною комісією, а це означає, що виплати забезпечуються регулярно. Aegon Life Ukraine представлена в більшості обласних центрів України і має найбільшу регіональну мережу серед страхових компаній.

   

 

Для Salve Finance Ukraine приємним булоте, що на мотиваційному семінарі Power Day виступили голови правління страхових компаній. Від імені компанії ТАС - Андрій Власенко, від імені компанії АЕGON - Ніна Гузей. У своїх доповідях голови правління гідно представили переваги страхових компаній і провели детальну характеристику власних страхових продуктів.

   

 

Також, не менш  приємним було те, що за свою багаторічну співпрацю Salve Finance отримала нагороди від головів правління страхових компаній. Копання ТАС визнала Salve Finance кращим незалежним партнером, а Aegon Life Ukraine визнала нас своїм гранд-партнером.

   

 

Задати питання