Історія одного королівства

 

Було це давно-предавно, коли кури несли телят, а вівці – писанки…

В тридев`ятому царстві, в тридесятому государстві жив та був один Король. І звали його Віктор. Він мав усе, чого душа забажає.  Але ніяк йому не давало спокою те, що на землях, де він проживав, панував Страх, який не давав мешканцям ні віри ні надії на краще життя. Страх поселився у душі кожного, ніхто не вірив Королю. Та правда була в тому, що Віктор хотів допомогти людям, він хотів врятувати їх від бідності, показати, що існує краще життя, життя - в якому  здійснюються мрії.

Король не знав, як побороти Страх, як назавжди прогнати його, і розумів, що самому йому ніяк не впоратися із цим нікчемою. Віктор вирішив створити Королівство Однодумців, які не боятимуться Страху і допоможуть усьому люду. 
Погожої днини він вийшов зі свого замку шукати друзів. Всім, кого він зустрічав, Король розповідав про добрі свої наміри. Довгими були його пошуки. І ось одного разу він зустрів принцесу Анну і принца В`ячеслава, які одразу повірили Королю і допомогли йому запросити до свого замку ще трьох вірних принцес: Лілію, Світлану та Людмилу.

Друзі зрозуміли, що ніяка зброя проти Страху не буде ефективнішою, як їхня згуртованість, працелюбність, довіра один одному та спільна мрія – творити добро. 
Для гартування цієї зброї Король Віктор,  його принц та принцеси налагодили чітку систему навчання для мешканців Королівства. Про цю систему Король дізнався від Володаря сусіднього Царства Петера Криштофовича і мала вона назву Salve Business System. Вони стали справжніми професіоналами, знавцями своєї справи, які компетентно проводили бізнес-презентації та бізнес-зустрічі. 

 

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/BxodlHIDlEI" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

 

У Королівство приходили все нові і нові жителі, які хотіли стати  кращими і теж будувати великий бізнес. Король зі своїм принцом та принцесами стали лідерами і прикладом для всіх. Свій досвід вони передають на семінарах, індивідуальних зустрічах та разом йдуть від мрій до фінансової незалежності. 

Переймає Королівство також мудрість чужоземних царств. Це і досвід володаря Київських земель Ярослава Колосопремудрого, і правителя країни Салве Романа Чундерликославного.
Королівство щоразу удосконалюється та стає сучаснішим, на сьогодні активно практикуються відео-зустрічі  і робота у Скайпі. Таким чином, добро поширюється все далі й далі, і Королівство збільшує свої володіння. 
Так створилося Графство Нетішинське, яким керують граф Молодість та графиня Мудрість.

Мешканці Королівства постійно розвиваються, є дисциплінованими, креативними, цілеспрямованими… У Королівстві панує дух, який мотивує і надихає розвиватися, отримувати великі результати, мислити позитивно, бути успішними.

У Королівстві працюють люди різного віку, професій, статі, віросповідання, соціального статусу. Але всіх  поєднують активна життєва позиція, віра у свої можливості, позитив та вірність ідеалам Королівства.

Коли потрапляєш до нас, миттю забуваєш про усі негаразди та проблеми.  А ще  є обов’язковий «аксесуар», без якого категорично не можна перетинати кордон – це посмішка! 

Злагоджено працює Королівство. Але коли Король  в гості запрошує Бога веселощів і радості Квасуру – все змінюється. Тоді всі забувають про роботу і віддаються веселощам сповна.

Відпочинки різноманітні, цікаві й активні: вишукані бали, майстер-класи з танців та гончарства, їзда на конях, роликах та ковзанах, лицарські турніри з пейнтболу, поїздки у замки та музеї сусідніх королівств. Бог Квасура супроводжує команду і під час виїздів на природу, і під час ігор у боулінг, великий теніс, мафію. 

Попри те, що Квасура відволікає усіх від роботи, однак він  згуртовує  колектив веселими задумами, костюмованими командними змаганнями, іграми та забавами. Відпочинки дають  силу, натхнення для ще кращої роботи та розвитку Королівства. 

Завдяки наполегливій праці і вірі у себе мешканцям Королівства вдалося побороти Страх і переконати його служити Королю та творити добрі справи. І злий та недобрий Страх перетворився у ніжне, миле, надійне, корисне, так усім необхідне СТРАХуваннячко. 
За 10 років наше Королівство отримало велику кількість всеукраїнських нагород, а три роки поспіль  було визнане найкращим в Україні. Ми любимо своє Королівство, тому і говоримо, що ми - найкращі. 

Якби ви з нами були, мед-пиво пили, роботи б не боялися, до нас приєдналися. 
Ось Вам казочка, а нам «лайків» в`язочка.


Всі герої казки –  реальні персонажі:
Петер Криштофович – Петер Криштофович;
Роман Чундерликославний – Роман Чундерлик;
Ярослав Колосопремудрий – Ярослав Колос;
Король Віктор – Віктор Король;
Принцеса Анна – Ганна Татарин;
Принцеса Лілія – Лілія Черняк;
Принцеса Людмила – Людмила Кіричук;
Принцеса Світлана – Світлана Уколова;
Принц В’ячеслав – В’ячеслав Сахнюк;
Граф Молодість – Євген Малафієнко;
Графиня Мудрість – Людмила Гуща.

Мешканці, які змінюють життя Королівства:
Ірина Мартинюк, Лариса Рогозіна, Сергій Сидоришин, Людмила Аверкієва, 
Ігор Киричук, Олена Гончарова, Тетяна Ланевич, Віктор Глагов’як, 
Ніна Стасюк, Ольга Парух, , Іванна Карпюк, Віра Ковальчук, 
Марія Матвієнко, Сергій Голуб, Світлана Гончарова, Діана Ганущак, 
Людмила Целюк, Тетяна Василець.

Саме так одна зустріч запустила низку подій, що кардинально змінили життя десятків тисяч людей. 
Місія Салве беззаперечно важлива: ми допомагаємо людям стати фінансово незалежними, убезпечити себе і свої сім`ї, мати власний бізнес, постійно розвиватись і рости.

Ти теж можеш змінити своє життя, написати власну історію, свою Казку. Візьми телефон і зроби наступний дзвінок. Саме зараз у тебе в руках доля величезної кількості людей. 
Вибір за тобою.

Задати питання